Dreamliner-premerie er aflyst

Det længe ventede Dreamliner-fly skulle i dag flyve fra Stockholm til Bangkok. Men turen er blevet erstattet af et ældre Hifly-fly.

Folk, der ellers havde købt billet til at flyve med den omtalte Dreamliner, må i stedet nøjes med det portugisiske fly Hifly. Fold sammen
Læs mere

I dag skulle der have været premiere på Norwegians Dreamliner-flyvninger til Bangkok. Men Norwegian har i sidste øjeblik aflyst afgangen med Dreamliner-flyet, som skulle være skudt i gang fra Stockholms Arlanda Lufthavn. Det skriver CHECK-IN.dk - internet-nyhedskanal om rejser og luftfart.


Se Billedserier:

Dreamliner-problemer holder fly på jorden verden over

Her er Boeings forkullede problembatteri

Norwegian valgte onsdag eftermiddag, at fly fra det portugisiske flyselskab Hilfy skulle flyve ruten i stedet. Årsagen kendes ikke. Men det bliver ikke helt det samme for de passagerer, der havde købt billet til en flyvetur med Dreamlineren. Norwegian er dog fortrøstningsfulde.

»Alle passagerer er blevet informeret via SMS, at de skal flyve Hifly i stedet for. Umiddelbart tror jeg ikke, at der har været nogen, der har ønsket at afbestille. Situationen er svært beklagelig, men vi må selvfølgelig opretholde de flyvninger, vi har,« siger Norwegians danske presse- og markedschef, Johan Bisgaard Larsen til CHECK-IN.dk

Det er stadig planen, at Dreamlineren i morgen skal flyve fra Stockholm til New York.