DR på pinebænken i dag om Stein Bagger-serie

DR og TV-produktionsselskabet Monday Production venter onsdag spændt på, om der skal arbejdes over på den aktuelle TV-serie "Find Stein Baggers penge". Københavns Byret skal nemlig i dag tage stilling til et krav om, hvorvidt svenskeren Carl Freer bliver redigeret ud af serien.

Stein Bagger på shopping i Pilestræde. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Torsdag i sidste uge og de kommende torsdage kan seerne på DR3 følge serien om danmarkshistoriens største bedragerisag i TV-serien »Find Stein Baggers penge«. Men der er overhængende risiko for, at der skal foretages et større redigeringsarbejde af serien.

Den svenske finansmand Carl Freer kræver således, at der nedlægges forbud mod, at han »omtales, vises eller på anden måde forbindes med ulovlighederne i IT Factory-skandalen eller anden kriminalitet«. Og onsdag eftermiddag skal Københavns Byret afsige kendelse i sagen.

Det skriver dagbladet Børsen.

Carl Freer var chef for landsmanden Mikael Ljungman, der ligesom Stein Bagger er dømt i IT Factory-sagen. Carl Freer er aldrig blevet dømt i sagen, men ifølge kuratorerne i IT Factorys konkursbo nød han godt af millionerne fra Stein Baggers leasingsvindel.

Redaktør på DR3, Mads Kromann, bekræfter over for Børsen, at Carl Freer har anlagt forbudssag, men kan i øvrigt ikke kommentere detaljerne.

Producent hos Monday Production, Lorena Galindo, siger til Børsen:

»At man reagerer sådan, viser jo meget godt, at vi har fat i noget.«