Dong Energy mister investorchef

Dong Energy har mistet sin chef for investorrelationer, Steen Juul Jensen, der har valgt at søge væk fra energikæmpen, der ikke blev børsnoteret som planlagt.

Foto: Claus Bech Andersen.
Læs mere
Fold sammen
Steen Juul Jensen blev hentet til Dong Energy i juni 2007 fra en stilling som chef for investor-relationer og kommunikation i medicinproducenten H. Lundbeck. Planen var, at han skulle få en central rolle i forbindelse med at staten ville sælge ud af sin ejerandel og børsnotere Dong i en af Danmarkshistoriens største børsintroduktioner.

Men uro på finansmarkederne fik i sidste øjeblik staten til at trække børsnoteringen, og det betød blandt andet, at Steen Juul Jensen ikke fik de tiltænkte arbejdsopgaver, ganske enkelt fordi der ikke var nogle eksterne analytikere eller investorer at kommunikere med, bortset fra dem der har Dong-obligationer.

Usikkert hvad der sker med stillingen
Umiddelbart er det ikke klart, hvad der skal ske med Steen Juul Jensens stilling som IR-chef.

"Steens opsigelse er helt ny for mig, så jeg må lige sunde mig. Derfor kan jeg ikke umiddelbart svare på, hvad vi gør i forbindelse med de jobfunktioner han hidtil har varetaget," siger Dongs adm. direktør, Anders Eldrup, til Business.dk.

Steen Juul Jensen fratræder med udgangen af januar.