Don Øs mesterbokser i økonomisk krise

Tidligere mesterbokser og storinvestor Hans Henrik Palm er flad. Han lever på bankernes nåde efter en stor nedtur i kølvandet på finanskrisen.

Foto: Claus Bjørn Larsen. Den tidligere bokser Hans Henrik Palm.
Læs mere
Fold sammen
Storinvestor, mesterbokser og tidligere Fitness.dk-ejer kan snart også have en fortid som økonomisk uafhængig. Finanskrisen har gjort hans liv surt, og selv om han for kun et år siden var god for flere hundrede millioner kroner, kan bankerne kappe alle bånd når som helst. Det skriver Ekstra Bladet.

»Jeg er flad,« indrømmer Hans Henrik Palm.

Han fortæller, at han udelukkende lever efter bankernes nåde.

»Ja, selvfølgelig har du ret i, bankerne bestemmer stort set enhver mands hjem. Det er klart, at når mine aktiver er svundet gevaldigt, så har jeg ikke den styrke længere, som jeg følte, jeg havde på et tidspunkt. Det er bankerne, der bestemmer, om du skal leve eller dø,« siger Hans Henrik Palm.

Alligevel vil storinvestoren ikke selv have hele skylden for at han nu sidder så hårdt i det. For det er finanskrisen, der har kørt ham i sænk, fortæller han til Ekstra Bladet.

»Jeg sidder jo ikke alene i gyngen. Der er tusinder i verden, der er havnet i samme situation som mig. Er jeg selv skyld i det? Ja, nogen skyld har man altid men der er også faktorer, som jeg ikke har haft nogen indflydelse på, og som har været udslagsgivende,« siger Hans Henrik Palm.

Business.dk har talt med Hans Henrik Palm, det dog ikke ønsker at kommentere yderligere på hvilke selskaber og aktier, der er tale om, fordi han »nu vil se fremad.«