Don Ø opgiver comeback

Parken Sport & Entertainment er endegyldigt fortid for den tidligere direktør i koncernen, Flemming Østergaard.

Parkens detroniserede konge, Flemming Østergaard. Han har nu opgivet håbet om et comeback i underholdningskonceren. Fold sammen
Læs mere
Foto: CLAUS BJØRN LARSEN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Han har selv været med til at bygge såvel fundament som bygning, men blev alligevel fyret, da nye bestyrelsesmedlemmer var uenige i hans enerådige linje.

Lige siden har han, som i øvrigt hedder Flemming Østergaard, arbejdet ihærdigt på at komme tilbage i varmen og i lederrollen i Parken Sport & Entertainment. Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten har han imidlertid nu endegyldigt smidt planen om et comeback i den type skraldespand, hvor indholdet ikke kan genbruges, men blot køres til forbrænding.

Flemming Østergaard har efter sigende også arbejdet med en plan b, der gik ud på at købe fodboldklubben FC København ud af Parken Sport & Entertainment. Men den plan skulle også være kørt til forbrænding.

»Der er afgjort ro i baglandet nu. Jeg har ikke mærket til det modsatte, siden jeg blev formand,« siger Hans Munk Nielsen, formand i koncernen siden juni, til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Det er Parkens to storaktionærer, Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen, som stille og roligt har købt aktier op i koncernen, og de ejer nu mere end 40 procent af virksomheden. Pengetanken LD ejer omkring 30 procent af Parken.