Don Ø: Fuldstændigt malplaceret

Både Parkens kontorer og Flemming Østergaards hjem er ransaget. Den tidligere bestyrelsesformand er sigtet for kursmanipulation, men det har han kun hovedrysten til overs for.

Flemming Østergaard, tidligere bestyrelsesformand i Parken. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment Flemming Østergaard har ikke meget til overs for den sigtelse for kursmanipulation, som han blev præsenteret for tirsdag. Sigtelsen gik hånd i hånd med en ransagning af både Parkens kontorer på Østerbro i København og af hans eget hjem i Skodsborg.

”Jeg synes, det er fuldstændigt malplaceret. Man har været i mit hjem i går, og det er sådan set det hele. Jeg skal tale med politiet, når de engang ringer til mig,” siger den tidligere så magtfulde bestyrelsesformand, der dengang fik tilnavnet Don Ø.

Flemming Østergaard ønsker ikke at kommentere sagens detaljer, men han siger dog, at han overhovedet ikke kan genkende anklagerne.

”Det er ubehageligt, men jeg tager det fuldstændigt afslappet. Jeg kan intet genkende af det hele – overhovedet, ” siger han til Business.dk.

Sigtelsen sker på baggrund af, at Flemming Østergaard og den mangeårige direktør Jørgen Glistrup blevet anmeldt til Bagmandspolitiet af Finanstilsynet, der har gransket en række handler med Parkens egne aktier i en periode i 2007 og 2008.

Her opkøbte Parken egne aktier til en værdi af 265 millioner kroner, hvilket kan have været med til at holde hånden under aktiekursen. Den høje aktiekurs viste sig at være en fordel for bl.a. Flemming Østergaard, der ifølge Jyllands-Posten solgte sine aktieoptioner i maj 2008 og i den forbindelse trak 15 millioner kroner hjem.

Kort tid efter styrtdykkede Parken Sport & Entertainments aktiekurs.