Don Ø-comeback i Parken bremset af fatalt helikopterstyrt

Tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard var sidste år tæt på et overraskende comeback i Parken Sport & Entertainment, men da milliardæren Michael Henriksen omkom i et helikopterstyrt, gik planen i vasken.

Foto: Thomas Lekfeldt. Parken Sport & Entertainments tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard planlagde et comeback, men et fatalt helikopterstyrt satte en stopper for planen. Arkivfoto.
Læs mere
Fold sammen

Parkens tidligere bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, var sidste år tæt på et generobre formandsposten i Parken Sport & Entertainment, men et tragisk dødsfald satte en stopper for planen, skriver Børsen.

Det var milliardæren Michael Henriksen, der havde overtalt Flemming Østergaard til at tage en tørn mere som bestyrelsesformand i fodboldselskabet. Planen var, at Michael Henriksen skulle købe Parken og indsætte Flemmning Østergaard som formand. Men rigmanden omkom efter et tragisk helikopterstyrt, og dermed var der sat en stopper for det overraskende comeback.

Planen var, ifølge Børsen, at købe LDs aktiepost på 30 pct. i Parken og herefter købe Erik Skjærbæks. Dermed ville Michael Henriksen sidde med den bestemmende indflydelse i selskabet. Men så langt nåede de aldrig. Michael Henriksen omkom ugen før planerne blev realiseret.

Et nyt comebackforsøg bliver heller ikke aktuelt for den 72-årige Flemming Østergaard. Og dog:

»Nej, jeg skal ikke tilbage til Parken. Men man skal aldrig sige aldrig.«