Dolce & Gabbana mistænkt for skattefusk

Det italienske modehus Dolce & Gabbana bliver i disse dage undersøgt af italienske myndigheder, der mistænker designerne for skattefusk for 260 millioner euro.

Domenico Dolce og Stefano Gabban, ejerne og designerne bag modehuset Dolce & Gabbana er kommet i de italienske skattemyndigheders spotlys. Modehuset mistænkes for at have skjult indtægter for knapt 2 milliarder kroner. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Modehuset Dolce & Gabbana (D&G) er mest kendt for at designe blandt andet tøj, sko, solbriller og mobiltelefoner. Men nu er det kendte modehus kommet i søgelyset for at have forsøgt at snyde i skat, skriver det norske erhvervssite e24.no.

D&G, med ejerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana i spidsen, skal efter sigende have forsøgt at unddrage sig skat ved at skjule indtægter på 260 millioner euro, eller hvad der svarer til 1,9 milliarder kroner, ved i løbet af 2004 og 2005 at stifte to selskaber i Luxembourg, der fungerer som skalkeskjul for de mange penge.

Men nu har skattemyndighederne i Milano altså kastet sig over modehuset og efterforsker, hvordan tingene rent økonomisk hænger sammen bag den glamourøse facade, skriver den italienske avis La Repubblica.

Domenico Dolce og Stefano Gabbana regnes for at være blandt Italiens rigeste personer, og deres produkter er blandt andet svært populære i kendis-kredse.