DLH fortsætter oprydning og frasalg

Trækoncernen Dalhoff Larsen & Horneman (DLH) fortsætter arbejdet med at afvikle selskabet og frasælge samtlige forretningsdele.

Læs mere
Fold sammen

Det fremgår af selskabets regnskab for tredje kvartal.

Selskabet oplyser, at det i august har optaget et lån på 27 mio. kr. fra FIH Erhvervsbank, hvilket betyder, at selskabets samlede gæld nu er på 38 mio. kr.

DLH har nu kun to store driftsenheder tilbage. Det gælder den nordiske træpladeforretning i Danmark og Sverige samt det franske hårdtræsselsskab DLH France. Derudover har det en mindre enhed i Ukraine, mens det også har nogle tilgodehavender i Kina og en række mindre aktiver.

Den nordiske træpladeforretning havde i perioden en omsætning på 345 mio. kr. sammenlignet med 387 mio. kr. sidste år. Forretningsdelen havde desuden et negativt driftsresultat på 3 mio. kr. sammenlignet med et driftsunderskud på 6 mio. kr. sidste år i samme periode.

Selskabets franske enhed leverede for perioden en omsætning på 71 mio. kr. mod 136 mio. kr. i samme periode sidste år. Driftsresultatet (EBIT) endte med et underskud på 3 mio. kr. mod et underskud på 5 mio. kr. sidste år.