#dkboz - Følg Landbrug & Fødevarer-bossen tweete

Følg med når Karen Hækkerup, Landbrug og Fødevarer, tweeter for business.dk 26. marts

Karen Hækkerup Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Skovbjerg Fogh

Twitter-feedet kan være et øjeblik om at dukke op på siden. Men bare rolig: det kommer.

Derfor #dkboz

»Det virker nogle gange, som om folk ikke aner, hvad det vil sige at være leder i en stor virksomhed.«

Bemærkningen faldt under en rundbordssamtale, da vi sidste år havde besøg af en gruppe ledere fra private virksomheder.

Et par af deltagerne nævnte, at de ofte får spørgsmål om deres opgaver og beslutninger, som afslører uvidenhed om, hvad der rent faktisk foregår i direktionslokalerne i det danske erhvervsliv.

På Berlingske Business har vi nu besluttet at tage udfordringen op. Vi har allieret os med topchefer fra nogle af landets største virksomheder og organisationer, som har sagt ja til at give et unikt indblik i deres arbejdsliv ved at tweete til Business.dks læsere én enkelt dag.

Læserne bliver eksempelvis taget med til offentliggørelse af Arlas regnskabsresultater, Karen Hækkerups vigtige møder og en travl dag for chefen i Skat, Jesper Rønnow Simonsen, når årsopgørelserne bliver frigivet. Kommunikation er direkte fra topcheferne uden det sædvanlige journalistfilter.

De deltager

Følg med på business.dk eller på Twitter via hashtagget #dkboz. Deltagerne er Arlas topchef, Peder Tuborgh, Eva Berneke, topchef KMD, Jesper Rønnow Simonsen, topchef Skat, Mads Nipper, topchef Grundfos, Niels B. Christiansen, topchef Danfoss, Karen Hækkerup, topchef Landbrug & Fødevarer.