Disney åbner døren for Pandoras smykker

Disneys figurer skal fremover pryde Pandoras armbånd. Den amerikanske underholdningskoncern er gået med i et samarbejde med den danske smykkekoncern.

Selskabet har indgået en ny strategisk alliance med The Walt Disney Company, der vil gøre Pandoras brand og varer tilgængelige i Walt Disney World Resort and Disneyland Resort, oplyser Pandora. Fold sammen
Læs mere
Foto: SPENCER PLATT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Pandoras smykker kan snart købes i Disneyland.

Det bliver virkelighed, efter at smykkekoncernen Pandora tirsdag morgen har oplyst om et nyt strategisk samarbejde med den amerikanske underholdningskoncern The Walt Disney Company.Selskabet har indgået en ny strategisk alliance med The Walt Disney Company, der vil gøre Pandoras brand og varer tilgængelige i Walt Disney World Resort and Disneyland Resort, oplyser Pandora. Til at begynde med sponsorerer Pandora Wishes Nighttime Spectacular, der afholdes i Magic Kingdom Park i Florida dette efterår. Herudover vil Pandora samarbejde med Disney Consumer Products om at skabe en original smykkekollektion med Disney tema, der også bliver lanceret dette efterår, oplyser smykkekoncenren.Den nye kollektion vil ifølge smykkekoncernen være af håndforarbejdede sterling sølv og 14K guld charms vil være inspireret af Disneys figurer, herunder Mickey og Minnie Mouse. Den første lancering, der forventes at blive rullet ud i Pandora butikker tidligt i november, vil omfatte 25 forskellige designs; yderligere 16 designs vil blive solgt i Disneys forlystelsesparker og forretninger, herunder i Walt Disney World og Disneyland Resorts. Disney-produkterne vil blive solgt i Pandora butikker i Canada, Mexico, Puerto Rico, Mellemamerika og Caribien.

»Vores forbrugere og forretningspartnere har efterspurgt Disney-tema produkter i årevis, og vi er begejstrede for endelig at kunne tilbyde dem et strålende sortiment af charms med både raffinement og lune,« udtaler Scott Burger, President i Pandora Americas. 

»Vi ser frem til at udnytte de fremtidige muligheder gennem denne alliance med Pandora,« udtaler Tiffany Rende, senior vice president fra Disney Corporate Alliances and Operating Participants i pressemeddelelsen.

»Ud over at vi præsenterer en ny smykkelinje fra Pandora i detailledet, som vi ved, Pandora-fans vil sætte pris på, samarbejder vi også omkring andre produkter og særlige oplevelser for de besøgende i vores forlystelsesparker og resorts,« lyder det fra Tiffany Rende.

Det er første gang, at Pandora indleder et strategisk samarbejde af denne art.