Direktørerne jubler i Saxo Bank

Kim Fornais og Lars Seier-Christensen er ellevilde over den danske etapesejr i Tour de France. Saxo Bank-cheferne lykønsker Nicki Sørensen.

Danske Nicki Sørensen på sejrspodiet i den 12. etape af Tour de France. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Der var torsdag payoff på Saxo Banks sponsor-aftale med Bjarne Riis' cykelhold. Danske Nicki Sørensen snuppede i fornem stil sejren i 12. etape, og det fik de to Saxo Bank-stiftere og -chefer, Kim Fournais og Lars Seier Christensen, til at sende en lykønskning ud.

”Nicki Sørensen viste topform i dagens etape. Hele vores trading floor rejste sig og klappede, da han kørte over målstregen, og vi lykønsker ham med hans største sejr nogensinde," skriver direktørerne i en fælles udtalelse og tilføjer:

"Nicki og resten af holdet viste igen i dag, at den individuelle toppræstation og teamwork går hånd i hånd, og vi ser frem til at følge holdet resten af Touren."

Saxo-sejr i 2008

Saxo Bank har siden 2008 sponsoreret den tidligere Tour de France-vinder Bjarne Riis' cykelhold. I første omgang sammen med CSC, hvorefter Saxo Bank overtog hele sponsoratet i år. Det var meningen, at IT Factory skulle have været inde og være hovedsponsor sammen med Saxo Bank, men det satte IT Factory-direktøren Stein Baggers bedrageri en stopper for.

Team CSC Saxo Banks kaptajn Carlos Sastre vandt Tour de France i 2008. I år er det blevet til en stribe dage i den gule føretrøje - og nu en etapesejr - for Team Saxo Bank.


Fik du læst:

Fodboldstjerne eller forretningsmand?

Den nye olympiske disciplin: Mode

Hvad kører fodboldstjerner i?