Direktøren for Viasat stopper

Jesper Grønholdt begyndte som reklamesælger. Han blev forfremmet fra TV3 til Viasat i vinter, og nu vil han prøve noget andet.

Jesper Grønholdt skifter spor efter bare et halvt år som chef for Viasat. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Modern Times Group i Danmark meddeler, at Jesper Grønholdt stopper som administrerende direktør for TV-kanalerne under Viasat A/S i Danmark. Det er ellers kun nogle måneder siden, at han skiftede direktørstolen hos TV3 ud med den for hele Viasat-butikken, men nu har han lyst til at holde pause og måske skifte spor.

"Jeg har haft en fantastisk rejse i MTG. Jeg startede som reklamesælger og endte til sidst som administrerende direktør for TV3-kanalerne i Danmark. Direktørrokaden i 2011 gjorde, at jeg kom til at tænke på, at tiden var moden til at prøve noget andet. Hvad det "andet" bliver, må tiden vise," siger Jesper Grønholdt, der også har titel af vice president i MTG.

Han har været ansat i MTG-koncernen siden 1997. I 2002 blev han administrerende direktør for TV3 A/S, og i januar 2011 skiftede han til en stilling som administrerende direktør for Viasat A/S.

I begyndelsen af 2011 byttede de to direktører i henholdsvis Viasat, Kim Poder, og i TV3, Jesper Grønholdt, direktørstol. Årsagen var, at MTG ved et skifte ønskede at understrege viljen og ønsket om at skabe en mere sammenhængende organisation.

Indtil en ny direktør er fundet, vil MTGs direktør Jørgen Madsen varetage stillingen.