Direktør stopper øjeblikkeligt i kendt Helsingør-rederi

Den administrerende direktør i ForSea, der sejler mellem Helsingør og Helsingborg, Johan Röstin, fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Rederiet ForSea har de seneste år satset på bæredygtig færger. Nu er direktøren, der har stået for omstillingen til grønne færger, holdt op. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Færgerederiet ForSea, der står for færgeoverfarten mellem Helsingør og Helsingborg, skal have ny direktør.

Johan Röstin, der har været direktør for rederiet i tre år, stopper med omgående virkning og forlader rederiet fredag.

»Jeg har besluttet, at det er det rigtige tidspunkt at fratræde min stilling, og jeg har lavet en aftale med bestyrelsen om at forlade ForSea. Det sker med øjeblikkelig virkning, men jeg vil være tilgængelig for den fungerende direktør, hvis det bliver nødvendigt,« siger Johan Röstin i en pressemeddelelse.

Han blev i 2017 ansat som administrerende direktør for at stå i spidsen for en række forandringer hos rederiet fra Helsingborg.

»Det har været et privilegie at lede ForSea i næsten tre år. Virksomheden har rykket sig langt på kort tid, og jeg er stolt af at have bidraget til de mange forandringer, vi har gennemført, og de resultater, vi har opnået,« lyder det fra Johan Röstin i pressemeddelelsen.

Den landskendte færgeroverfart skiftede i 2018 navn til ForSea for at markere ambitionen om at blive en bæredygtig transport virksomhed. I den forbindelse søsatte rederiet to batteridrevne færger mellem Helsingør og Helsingborg. Johan Röstin skulle stå for at indføre forandringerne og navigere virksomheden i sikker havn.

»Johan har stået i spidsen for at skabe et nyt brand, en stærkere organisation og igangsat virksomhedens grønne rejse. Vi vil gerne takke Johan for hans bidrag til at lede virksomheden af sted på en ny vej og nå disse vigtige milepæle,« siger Rasmus Christiansen, bestyrelsesformand i ForSea.

Bestyrelsen har indledt processen med at finde en ny direktør for ForSea. I mellemtiden vil Jens Ole Hansen, den nuværende chief operating officer, fungere som administrerende direktør.