Direktør skifter stol i TDC

En chefstol står stadig tom i landets største teleselskab.

Kim Søgård Kristensen, som tidligere har været teknologidirektør i TDC, overtager nu ansvaret for at sælge adgang til TDCs net. Arkivfoto: Simon Læssøe, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks største telekoncern, TDC, har fået besat en tom direktørstol men har derefter en ny stol stående tom.

Kim Søgård Kristensen, som har været direktør for TDCs produktstyring og -strategi, er fra mandag blevet ny chef for TDC Wholesale, der sælger adgang til TDCs net til andre både danske og internationale selskaber. Afdelingen har været uden egen direktør, siden Asger Hattel med udgangen af marts tiltrådte som koncerndirektør i Nets, der bl.a. står for dankortet.

Asger Hattel sad også med i TDCs direktion, men da han trådte ud, udvidede TDC direktionen med de to landechefer for TDC i Sverige og Norge, Erik Heilborn og Gunnar Evensen. Kim Søgård Kristensen træder ikke ind i direktionen men vil fortsat referere til koncerndirektør Peter Schleidt, som har ansvaret for TDCs netværk og IT.

Peter Schleidt overtager ledelsen af produktstyring og -strategi, indtil der er fundet en afløser.

Carsten Dilling er siden sommeren 2012 topchef i TDC, der siden januar 2008 har Vagn Sørensen, tidligere koncernchef for Austrian Airlines, som bestyrelsesformand.