Direktør for Paradis Danmark tager afstand fra svindelsag

Efter det kom ud, at en tidligere Paradis Is franchisekæde, RC Retail, var mistænkt for at svindle for en million, tager direktionen i Paradis Danmark stærkt afstand fra sagen.

Foto: Axel Schütt. Paradis isbutik i Århus.
Læs mere
Fold sammen

Den omtalte sag om den tidligere direktør i Paradis franchisekæden, RC Retail, som angiveligt skulle have svindlet for godt en million kroner, har ingen forbindelse til hverken de øvrige franchisetagere eller Paradis Danmark.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Paradis Danmark.

»Der skal ikke herske tvivl om, at vi fra Paradis Danmark og alle vores gode franchisetagere helst havde set, at sagen ikke var opstået. Men det er vigtigt at understrege, at vi ikke er part i sagen mellem RC Retail og kurator, og at det er forhold, som er foregået i et privat selskab uden for vores kontrol,« siger direktør i Paradis Is, Martin Andersen, i pressemeddelelsen.

Paradis Is består af 54 butikker i Danmark og USA, der alle er drevet af private franchisetagere baseret på koncepter og vejledning fra hovedkontoret, Paradis Danmark.

Samtidig nævnes det i pressemeddelelsen, at alle Paradis-butikkerne - inklusive de butikker, der tidligere var ejet af RC Retail, åbner igen i slut februar 2015.

»Der er tale om sunde butikker med et godt kundegrundlag, og butikkerne bliver altså ikke berørt af den verserende sag mellem kurator og den tidligere franchisetager,« slutter Martin Andersen.