Direktør-bytte hos Microsoft Danmark

Hvis jeg laver dit job, vil du så lave mit?

Microsoft Danmarks hidtidige direktør for marketing og produkter, Erik Kaae, skal fremover være salgsdirektør for mindre og mellemstore virksomheder og partnere, mens salgsdirektør Bjarne Riis overtager Erik Kaaes stol og ansvaret for marketing og produkter.

Rokaden i Microsoft-toppen sker med virkning fra 1. september, og den betyder, at Erik Kaae bliver ansvarlig for salg af Microsofts produkter til mindre og mellemstore virksomheder plus ansvaret for partnerleddet og Dynamics-forretningen.

Bjarne Riis overtager samtidig det økonomiske ansvar for produktgrupperne client, information worker og server & tools. Han får desuden det overordnede ansvar for Microsofts markedsføring.

»Min vision og ambition er at sikre, at Microsoft Danmark vil fortsætte sit fokus på konstant at forbedre den måde vi arbejder med partnere og kunder på,« siger Erik Kaae.

Bjarne Riis forlader et ansvarsområde, som han har stået i spidsen for de sidste fem år med stigende vækst, og han ser frem til at drive sin kollegas succesrige ansvarsområde med samme høje ambitionsniveau.

»Det bliver spændende at se på Microsofts forretning fra en ny vinkel og arbejde med at udbygge det stærke samarbejde, der allerede er mellem marketing og produktdivisionerne. Jeg glæder mig utrolig meget til at tage fat,« siger Bjarne Riis.