Difko overtager aktiviteter fra EBH Bank

Difko overtager EBH Banks aktiviteter inden for administration af ejendomme, skibe og handel med anparter.

Foto: Henning Bagger/Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Difko styrker således indtjening og cash flow og overtager syv medarbejdere specialiseret i handel med danske og tyske anparter.

Med overtagelsen forenes to udbydere på handel med anparter.

- Den enes død, den andens brød, siger det gamle ordsprog, som også gælder her, hvor EBH's krise har givet os mulighed for at overtage bankens solide ekspertise og aktiviteter på området. Særligt interessant er handlen med anparter, hvor vi nu er markedets ubestridte leder, når det handler om at værdiansætte og formidle anparter. Vi er også glade for nu at kunne tilbyde danske investorer adgang til projekter på det tyske marked, hvor EBH har oparbejdet stor kompetence. Projekterne i Tyskland er typisk projekter af en helt andet volumen med en attraktiv risikoprofil med et særdeles pænt afkast, siger administrerende direktør Stig Holst Hartwig fra Difko.

Difko overtager syv medarbejdere på EBH's kontor i Horsens samt administration af en række investeringsprojekter med positivt cash flow, herunder 23 ejendomsprojekter og syv skibsprojekter.

Ifølge Stig Holst Hartwig er overtagelsen af EBH's aktiviteter et offensivt træk og et lyspunkt i et trængt marked for virksomheden, der offentliggør årsregnskab 20. januar.

RB-Børsen