DFDS: Opkøb godkendt i Italien - vi har absolut appetit på mere

De italienske myndigheder har godkendt DFDS' opkøb af det tyrkiske rederi U.N. Ro-Ro. Det oplyser administrerende direktør i DFDS Niels Smedegaard, mens han tilføjer, at selskabet holder øjnene åbne efter flere opkøb.

De italienske myndigheder har godkendt DFDS' opkøb af det tyrkiske rederi U.N. Ro-Ro. Det oplyser administrerende direktør i DFDS Niels Smedegaard, mens han tilføjer, at selskabet holder øjnene åbne efter flere opkøb. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto

»Hvis der er noget, der passer strategisk og prismæssigt, så har vi absolut appetit på mere. Vi kigger på andre ting - også andre mindre ting, men vi skal lige fordøje det store opkøb af U.N. Ro-Ro.«

»Det er vanskeligt at sige, hvornår sådan noget bliver til noget, og om det bliver til noget. Men det er noget, vi kigger efter,« siger Niels Smedegaard til Ritzau Finans.

I april offentliggjorde DFDS, at rederiet køber U.N. Ro-Ro for 7,1 mia. kr., og direktøren oplyser, at han fik nyt om godkendelsen fra Italien tirsdag aften.

Købet skal godkendes i Tyrkiet, Østrig, Tyskland og Italien. Niels Smedegaard vurderer, at det ser fornuftigt ud i forhold til at få godkendelser i de resterende lande.

»Vi har ikke rigtig noget overlap med U.N. Ro-Ro. Der burde ikke være bekymringer nogen steder. Vi ser det lidt som en formsag,« siger Niels Smedegaard.

Han tilføjer, at opkøbet går efter planen, og han venter, at pengene bliver betalt i juni, så DFDS derefter kan overtage forretningen.