DFDS-boss: Den oprindelige Scandlines-interesse er der stadig

DFDS' er fortsat interesseret i at overtage aktiviteterne fra Scandlines, selv om rederiet i sidste uge officielt meldte ud, at det ikke længere deltager i budkampen om Scandlines, der i længere tid har været til salg.

Niels Smedegaard, DFDS. Fold sammen
Læs mere
Foto: Columbus Leth
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Vi har den oprindelige interesse for Scandlines intakt, for vi tror, at vi kunne gøre nogle gode ting med det. Så vi følger med på sidelinjen, siger Niels Smedegaard,« administrerende direktør hos DFDS, til Ritzau Finans.

Fredag skriver Bloomberg News, at ejerkredsen bag Scandlines er tæt på helt at opgive et frasalg, fordi alle afgivne bud har været for lave. Den historie får dog ikke umiddelbart DFDS til at genoverveje sit bud på Scandlines.

»Der er ikke så meget at genoverveje. Det er sælger, der styrer processen. Vi har givet et bud, som vi mener var en fair pris. Det ønskede sælger ikke at benytte sig af, og sådan er det. Hvis vi en dag hører fra dem igen, så tager vi den der fra,« siger Niels Smedegaard.

Direktøren vil ikke ud med, hvor meget DFDS har budt for Scandlines. Ifølge Bloomberg News kræver ejerne dog 1,4 mia. euro, og det er i hvert fald en for høj pris, lyder meldingen fra DFDS.

»Det er et tal, der har været fremme i medierne før, og det må vi sige, at det mener vi ikke, Scandlines er værd,« siger Niels Smedegaard.