Detailkonge satser på rejser

Norske Odd Reitan, der via detailimperiet Reitan Gruppen står bag Rema 100-kæden og 7Eleven-butikkerne, kaster sig nu over rejsebranchen. Målet er at blive Norges tredjestørste rejselskab.

Herhjemme står Reitan bag Rema1000-butikkerne samt 7Eleven-konceptet og X/Y-butikkerne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Den norske detailkonge Odd Reitan, der står bag Reitan Gruppen og en af Skandinaviens største detailimperier, raider nu rejsebranchen.

Sammen med skibsreder og mangemillionær Ole T. Bjørnevik har Odd Reitan for en hemmelig sum købt sig ind i Travelnet Norway, der består af 34 lokalejede rejsebutikker. Det skriver Dagens Næringsliv.

Reitan og Bjørnevik har store planer med Travelnet, der i dag er Norges fjerdestørste rejsebureau. Men det den skal skiftes ud med en plads i top tre, og lykkes det ikke, kaster rigmændene håndklædet i ringen.

”Vi er gået ind i branchen med det for øje, at vi skal være en af de største. På sigt tror vi ikke, der kommer til at være mere end tre store rejsebureauer, og når vi ikke at være blandt dem, har vi ikke interesse i at være i branchen,” siger Odd Reitan til Dagens Næringsliv.

Herhjemme står Reitan bag Rema1000-butikkerne samt 7Eleven-konceptet og X/Y-butikkerne.