Det nye KPMG satser stort på rådgivning

Efter at revisorkrigen er ebbet ud, er det nye KMPG klar til at investere en halv milliard kr. på opbygningen af en mere rådgivningstung virksomhed.

»Vores konkurrenter har en overvægt på revision af historiske årsager. Vi ligestiller skat, rådgivning og revision. Og rådgivning vil formentlig blive langt større end revisionsdelen i det nye KPMG,« siger Thomas Hofman-Bang til Børsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: MIKE BLAKE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det nye KPMG under ledelse af den tidligere NKT-topchef, Thomas Hofman-Bang, vil investere omkring en halv milliard kr. i opbygningen af koncernen. Og det nye KMPG kommer til at satse mere på rådgivning af virksomheder end på traditionel revision.

Det skriver dagbladet Børsen torsdag.

Det nye KPMG opstod kort efter, at konkurrenten EY i november 2013 overtog KPMG Danmark.

»Vores konkurrenter har en overvægt på revision af historiske årsager. Vi ligestiller skat, rådgivning og revision. Og rådgivning vil formentlig blive langt større end revisionsdelen i det nye KPMG,« siger Thomas Hofman-Bang til Børsen.

Det nye KPMG er indtil videre blandt de små i branchen herhjemme. Målsætningen er at nå en omsætning på 500 mio. kr. og 500 ansatte i 2017.

Den adm. direktør hos EY, Jesper Koefoed, der indtil sidste efterår stod i spidsen for KPMG Danmark, opfatter ikke umiddelbart det nye KMPG som en trussel.

»Der vil altid være konkurrence, men vores konkurrenter er i højere grad Deloitte og PwC, og i mindre grad det nye KPMG. De to andre ligner os mere i størrelse og i kompetencer,« siger Jesper Koefoed til Børsen.