Det nye G4S skal ansætte 1.000 om dagen

Købet af ISS giver det nye G4S 1,2 mio. medarbejdere, og det betyder, at der hver dag skal ansættes 1000 nye for at opretholde medarbejderstaben

De gamle ISS-ansatte får i snit 1000 nye kollegaer hver dag med overtagelsen af G4S. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Bøje Nielsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1.000 nye medarbejdere skal hver dag skrive under på en ansættelseskontrakt i det nye G4S efter at den britiske sikringskoncern i går købte danske ISS.

Med købet af den danske servicegigant får det nye G4S samlede 1,2 mio. medarbejdere. Og med en årlig personaleomsætning på 25 procent betyder det, at den voksende sikringskoncern hver dag skal ansætte 1000 nye medarbejdere. Det skriver den britiske avis The Guardian.

De 1,2 mio. medarbejdere er spredt udover 130 lande og den nye sikkerheds- og servicegigant skal nu både kunne overvåge, levere mad og rengøre hos sine kunder.

"Det lyder som en logistisk mareridt, også selvom det er noget, de to selskaber allerede kører succesfuldt hver især," konkluderer artiklens forfatter.

Den danske servicevirksomhed ISS blev mandag købt af den britiske - men dansk grundlagte - sikringskoncern G4S for 44,3 mia. kroner. Den nye gigant bliver verdensledende inden for sit felt og opkøbet giver ifølge analytikere derfor god mening, mens danske erhvervskommentatorer begræder, at endnu et stort dansk erhvervsklenodie ryger på udenlandske hænder.

INFOshop: Rengøringsbranchen effektiviserer sig til god økonomi