Det kører igen for T. Hansen

Efter en mindre nedgang i 2008 er der igen for alvor kommet fart på den fynske virksomhed T.Hansen Gruppen, der i 2009 øgede sin omsætning og tjente godt 47 mio. kr. på bundlinjen, hvilket har forgyldt ejer og stifter Bent Jensen, der alene sidste år fik udbetalt 50 millioner kroner.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den fynske virksomhed T. Hansen, der de senere er blevet landskendt for sine tv-reklamer og fængende slogan har for alvor fået gang i forretningen efter en mindre nedtur i 2008.

Det netop aflagte regnskab fra T. Hansen Gruppen viser en omsætning på 728 mio. kr. og en fortjeneste på knap 47 mio. kr. Begge parametre er en forbedring i forhold til året før, hvor det fynske firma, der primært sælger ekstraudstyr til biler og knallerter, kun tjente 16 mio. kr. på bundlinjen ud af en omsætning, der var 12 mio. kr. lavere.

Den store succes og voldsomme vækst hos T. Hansen de senere år har især været kærkommen for stifter, eneejer og direktør Bent Jensen, der alene i 2009 fik udbetalt udbytte på 50 mio. kr. fra den virksomhed, som tog sin begyndelse, da han for mange år siden satte en knallert i stand og solgte den videre til en kammerat i skolen.

Siden 2006 har T. Hansen øget sin omsætning med godt 100 millioner kroner og i 2009 har man blandt andet opkøbt aktierne i Bilxperten Franchise, og forventningerne til indeværende år lyder på et resultat i samme størrelse som sidste år.

Business.dk arbejder på at få en kommentar fra direktør i T. Hansen Gruppen Bent Jensen, der etablerede firmaet i 1991, selv om han egentlig var uddannet i en bank og derfor havde en helt anden baggrund.