Det er Lars Seiers største satsning siden Saxo bank – nu er 90 procent af værdien forduftet

Siden kryptonoteringen af Concordiums digitale mønter er værdien sunket til bunds. Et yderligere pres på kursen, der allerede er faldet 90 procent, er sandsynligvis på vej, når milliarder af mønter frigives over de kommende måneder.

De næste måneder kommer millarder af cdd-tokens ud på markedet - det truer kursen på Seiers kryptosats, der allerede er faldet betydeligt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Oscar Scott Carl
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lars Seier Christensen har investeret massivt i Concordium, hvor han både er stifter og bestyrelsesformand – og så ejer han 15 procent af de digitale mønter, kaldet cdd, der blev noteret for bare halvanden måned siden.

Men med noteringen er der opstået en trussel. Værdien af 90 procent af mønterne er forsvundet, og Lars Seiers satsning, som velhaveren selv kalder sin største siden Saxo Bank, er i stærk modvind.

Det skriver Børsen.

Det drejer sig om 26 milliarder kroner, der er gået tabt i markedsværdi. Og det efterlader Concordium-projektet i en noget penibel situation. For mens efterspørgslen på cdd-mønterne indtil videre har været minimal, vil udbuddet af dem de næste måneder blive øget betydeligt. Det viser Concordiums egen data, ifølge avisen.

Og det store udbud sætter værdien af Concordiums digitale mønter under yderligere pres. Det forklarer flere eksperter.

»Der kommer til at blive frigivet en masse tokens, og man kan jo spørge sig selv om, hvad det kommer til at betyde. Vi mener helt afgjort, at det her kommer til at skabe et stort salgspres,« siger Mikkel Gross-Nielsen, medstifter og administrerende direktør i kryptofonden GL21 Capital til Børsen.

Lars Seier Christensen har den 2. marts på det sociale medie Telegram 2 beskrevet, at udsigten til det store udbud kan lede til bekymringer hos investorerne,

Til Børsen afviser han, at kommunikationen til investorerne har ændret sig: »Jeg holder bare vores community orienteret om det, de gerne vil vide,« skriver han i et mailsvar til avisen.