”Det burde Palle Strøm og Co. skamme sig over”

Hvorfor er det en stor historie, at vi ikke kan se dokumentar-udsendelsen om familien Laudrup? Det er der flere grunde til, skriver Business.dks faste blogger, Joachim Sperling. Han mener bl.a., at TV2 burde skamme sig.

”Det blev en stor historie, fordi Michael Laudrup er Danmarks måske største sportsstjerne gennem tiderne. Og han har om nogen formået at opbygge et billede af sig selv, som en nærmest royal person, som ingen rigtig kan komme tæt på. Programmet, der nu er skudt til hjørne på ubestemt tid, bygger derfor videre på myten om Laudrup,” skriver Sperling og tilføjer:

”Det blev også en stor historie, fordi vi kommer med ind bag kulissen, når TV-stationerne slås om de bedste rettigheder. TV2 har længe overgået DR i amatøragtig optræden, og nu programsætter de et program, som de end ikke har papir på, at de må sende. De har naturligvis udmærket været klar over, at DR truede med fogedforbud, og alligevel vælger de at hype programmet på alle platforme. Det burde Palle Strøm og Co. skamme sig over.”

Læs hele kommentaren og vær med i debatten på

Laudrup sendt til hjørne