Det bliver dyrere at være YouSee-kunde fra nytår

Danmarks største TV- og internetleverandør sætter priserne op med 10-20 kroner om måneden.

Priserne på TV og internetforbindelse stiger hos YouSee fra 1. januar. Arkivfoto: Torkil Adsersen, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: Torkil Adsersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

BERLIN: Det bliver dyrere at være kunde hos det TDC-ejede YouSee fra årsskiftet, hvor både TV- og internetpriserne stiger med mellem 10 og 20 kroner om måneden.

62 procent af YouSees 1,3 millioner TV-kunder - dem med lille eller mellempakke - vil fra 1. januar skulle betale 10 kroner mere om måneden, mens prisen for 32 procent med fuldpakken stiger med det dobbelte, 20 kroner.

Af dem, der har internetforbindelse gennem YouSee, skal 77 procent af med ti kroner mere om måneden, mens 23 procent - alle, der har købt internetforbindelser siden 8. maj i år - ikke får justeret deres pris. 900.000 har i dag internetforbindelse hos YouSee.

YouSee er Danmarks største leverandør af både TV og internetforbindelser.

»TV-priserne og priserne på rettigheder stiger. Samtidig vokser bredbåndstrafikken med 40-50 procent om året. For at kunne levere, så folk får den oplevelse, som de forventer, skal vi investere betydeligt i netværket for at kunne håndtere trafikken,« forklarer Jacob Mortensen, TV- og bredbåndsdirektør hos YouSee, om prisstigningerne.

Alle kunder får direkte besked fra YouSee i løbet af efteråret.

Berlingske dækker Europas største forbrugerelektronikmesse, IFA, i Berlin. Berlingske er inviteret af Branchen Forbrugerelektronik (BFE).

LÆS MERE