Den Blå Avis sponsorerer virtuelt racerhold

Den Blå Avis har indgået en sponsoraftale med DM-vinderen af online racing simulatoren Live For Speed (LFS). Det er første gang i Danmark, at der laves en sponsoraftale med et virtuelt racing team.

Richard Torp Jensen, officiel danmarksmester i Live For Speed og holdleder for det nye 'Team Den Blå Avis', er begejstret for sponsoraftalen, som han betegner som et vigtigt gennembrud indenfor Simulations-racing spil.

Ifølge en pressemeddelelse fra Den Blå Avis, er det første gang, der kommer rigtige sponsorer på banen inden for den såkaldte sim-racing verden i Danmark.

"Vi er glade for, at vi har fået en aftale i stand med Den Blå Avis, da vi ved, at det kan booste dansk LFS. Den Blå Avis står for os og mange andre som en meget troværdig del af dansk motorsport, og vi er sikre på, at vi med denne aftale også er i stand til at give Den Blå Avis positiv omtale i forbindelse med vores race i Live For Speed i både indland og udland", siger Richard Torp Jensen.

Live For Speed er en seriøs online racing simulator, hvis multiplayer-del ifølge Richard Torp Jensen er spillets absolut største force:

"Multiplayer-delen giver spillere fra hele verden mulighed for at konkurrere med hinanden, og hele 23 kørere kan race sammen på én internet server. Multiplayer-delen er nok den største force inden for LFS og alle andre racing simulatorer overlegen. Dertil kommer en hjemmeside, hvor alle resultater og stillinger lagres, så man har statistikker på næsten alt. Alt dette gør LFS til en meget attraktiv fritidsbeskæftigelse for både erfarne og nye racere", siger Richard Torp Jensen og tilføjer, at medlemmerne af Team Den Blå Avis sammenlagt har kørt mere end 400.000 km i Live For Speed siden juli 2003.

De mange kørte kilometer afspejler sig i teamets resultater. Ved holdkonkurrencen, der var indlagt i det individuelle danmarksmesterskab 2006, vandt Team Den Blå Avis således i overlegen stil.

Med sponsoratet af Team Den Blå Avis er Den Blå Avis repræsenteret inden for både virtuel racing og i den virkelige verdens motorsport, hvor virksomheden er kendt for sin deltagelse i Danish Touringcar Championship (DTC).

Her står Den Blå Avis bag racerholdet Team Den Blå Avis/Fleggaard Racing med Jason Watt og Jan Magnussen i spidsen.