Deltaq nedjusterer forventningerne til 2015

Deltaq-koncernen nedjusterer forventningerne til 2015 og venter nu, at den samlede værdi af selskabets porteføljevirksomheder vil udvikle sig "neutralt". Det fremgår af selskabets regnskab for tredje kvartal af 2015.

Jesper Lacoppidan, tidligere direkør i Deltaq med Dennis Willer, der er administrerende direktør i kapitalfonden. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tidligere ventede selskabet, at den samlede værdi af selskabets porteføljevirksomheder ville udvikle sig "neutralt til positivt" i 2015.

Moderselskabet for Deltaq-koncernen har i tredje kvartal realiseret et underskud før skat på 0,7 mio. kr. mod et underskud på 33,0 mio. kr. i samme periode sidste år.

Porteføljeselskabet Bollerup Jensen realiserede både fald i omsætning og indtjening i tredje kvartal.

Omsætningen faldt 32 pct. til 6,0 mio. kr., mens driftsoverskuddet faldt 92 pct. til 0,1 mio. kr. Aktiviteten var ekstraordinær lav i tredje kvartal, anføres det.

I det andet porteføljeselskab, Jeka Group, steg omsætningen med 0,1 pct. til 70,6 mio. kr., mens driftsoverskuddet (EBITDA) steg 418 pct. til 5,7 mio. kr.

Selskabet gentager - som i regnskabet for første halvår - at der er iværksat udviklingstiltag i begge porteføljeselskaber, som ifølge bestyrelsen vil påvirke selskabernes værdi positivt i de kommende år.