Dell-stifter løfter sit bud på selskabet

Michael Dell har taget næste træk i det aktiemæssige skakspil om retten til ejerskab af den computervirksomhed, som han selv stiftede.

Foto: KIMIHIRO HOSHINO. Michael Dell kæmper imod storinvestoren Carl Icahn om kontrollen over det firma, som Dell selv stiftede.
Læs mere
Fold sammen
Michael Dell og kapitalfonden Silver Lake Capital har forhøjet deres bud til Dells aktionærer med 10 cent per aktie til 13,75 dollar per aktie i forsøget på at overtage selskabet og afnotere det. Det skriver Bloomberg News.

På den anden side står milliardæren Carl Icahn, der sammen med en investorgruppe kæmper imod Michael Dells tilbud, som ifølge Carl Icahn er for lavt. Han har opstillet et modtilbud på 14 dollar per aktie plus optioner. Fejden har efterhånden stået på i omkring et halvt år.

En afstemning blandt aktionærer om, hvad der skal ske med computerfabrikanten, er udsat til 2. august.

Michael Dells bud er dog hans og Silver Lakes "bedste og sidste" tilbud, og det udløber kl. 18 i dag amerikansk tid, eller ved midnat i Danmark, skriver Bloomberg.

Onsdag eftermiddag lyder meldingen dog, at Dells særudvalg er åben over for at stemme for en regel, der kræver et mindstebud på 14 dollar per aktie. Det skriver Bloomberg News.