Dell søsætter syv-tommers Android-pad

Tavlecomputer bliver storebror til Streak og får Nvidia Tegra 2-processor.

Foto: MONICA M. DAVEY
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Dell var ganske hurtigt ude på markedet for tavlecomputere, også kaldet tablets, med Android med modellen Streak, der kom på markedet tidligere i år. Om det var en decideret tavlecomputer eller blot en forvokset mobil med sin skærm på fem tommer, kan dog diskuteres. Dell er dog nu på vej med en noget større, men dog stadig kompakt tavlecomputer.

Android-tavlecomputer med 7-tommers-skærm

Michael Dell, grundlægger og øverste chef for Dell, har nemlig nu på Oracle OpenWorld-konferencen i San Francisco i USA afsløret firmaets næste Android-tavlecomputer, der har en skærm på syv tommer.

Læs også: Dell skal smides ud

Der blev ikke afsløret flere detaljer om modellen på konferencen, men ifølge tidligere lækkede informationer skulle modellen gå under navnet Looking Glass, have Android 2.1 som styresystem og gøre brug af en Nvidia Tegra 2-processor. Skærmen skulle desuden have en opløsning på 480 x 800 pixel, og der skulle være et kamera på 1,3 megapixel på bagsiden.

Pris og udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort, men ifølge rygterne skulle modellen komme på markedet i november måned.