DanTruck-Heden skifter chef øjeblikkeligt

Lars Henriksen fratræder som administrerende direktør straks, fordi bestyrelsen ønsker "andre boller på suppen". Tidligere A.P. Møller-dreng bliver ny chef.

Efter gensidig overenskomst fratræder direktør Lars Henriksen dags dato sin stilling som administrerende direktør for DanTruck-Heden A/S, skriver selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

- Vi har haft en snak om virksomhedens fremtid, og vi er kommet til denne her konklusion. Det er sket efter god og gensidig overenskomst. Jeg har gjort et stykke arbejde for Dantruck-Heden de seneste 4-5 år, som var nødvendigt. Nu er der nok behov for andre boller på suppen, siger Lars Henriksen til RB-Børsen.

Som ny administrerende direktør er udnævnt Niels Henrik Lauritzen. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Linak Danmark og har tidligere arbejdet for Agfa-Gevaert og Software Innovation og haft eget selskab i Sydafrika.

Niels Henrik Lauritzen er uddannet på Mærsks shippingskole, og han har senere suppleret med en HD samt lederuddannelse på IMD og Boston Business School.