Danskere skal lave høreapparater til Apple

GN Store Nord indleder samarbejde med Apple om iPhone.

GN Store Nord skal næste år levere særlige høreapparater målrettet Apples iphone. Fold sammen
Læs mere
Foto: JUSTIN SULLIVAN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

GN Store Nord indleder et samarbejde med amerikanske Apple om specielle høreapparater målrettet Apples iPhone. Det står klart efter det amerikanske selskab sent mandag aften præsenterede en række nye produkter.

Her fremgik det kort, at Apple og GN Store Nord indleder et teknologisk samarbejde, skriver Borsen.dk. Der blev ikke løftet slør for nogen af detaljerne, men i det danske selskab bekræfter man aftalen. Det er GN Store Nords datterselskab Resound, der skal levere de kommende høreapparater i løbet af 2013.

"Vi har indgået et samarbejde med Apple i forbindelse med lancering af deres ”made for iPhone hearing aids”,” siger IR-chefen for GN Store Nord, Mikkel Danvold til Borsen.dkDet er ikke første gang, de to selskaber samarbejder. GN Store Nords underbrand GN Netcom leverer allerede såkaldte headsets til blandt andre Apple. Der er heller ikke noget i aftalen med Apple, der afholder det danske selskab fra at modificere de særlige høreapparater til andre mobilproducenter.

”Vi koncentrerer os i første omgang om samarbejdet med Apple, som vi er utroligt glade og stolte af, men nej, det er ikke en eksklusiv aftale”, siger IR-chefen til Borsen.dk.

Se billederne: Her er de vigtigste nyheder fra Apple