Dansker bliver nordisk SAS-direktør

SAS Institute samler Norden og Baltikum i en region og skal ansætte 50 flere medarbejdere.

Bent Sørensen bliver nordisk regionsdirektør i SAS Institute. Foto: SAS Institute Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

IT-konsulentfirmaet SAS Institute slår sine kontorer i Norden og Baltikum sammen og sætter en dansker i den nordiske direktørstol. Samtidig skal der ansættes 50 nye rådgivere.

SAS Institute har over 550 ansatte i regionen og omsatte sidste år for 1,1 milliarder kroner. Samlingen af de syv kontorer under nordisk regionsdirektør Bent Sørensen sker, fordi flere og flere projekter krydser landegrænserne. Bent Sørensen fortsætter i spidsen for det danske selskab.

Der skal skabes tre ekspertcentre i den nordiske og baltiske region med fokus på risikostyring, kundefokus og IT. Samtidig skal der rekrutteres 50 nye medarbejdere, som især skal »være med til at udvikle løsninger til internationale beslutningstagere«, oplyser Bent Sørensen.

Der er kontorer i København, Skanderborg, Stockholm, Oslo, Stavanger, Helsinki og Tallinn.

SAS Institute er verdens største, privatejede softwarevirksomhed med flere end 11.000 ansatte og 50.000 kunder i 127 lande. Softwaren bruges til analyser og overblik i virksomheder som banker, forsikringsselskaber, den offentlige sektor, lægemiddelproducenter, forsyningsvirksomheder, transport- og produktionsvirksomheder.