Danske Bank vil udvide Mobilepay-familien i 2015

Ledelsen i Danske bank varsler en række nye tiltag i løbet af 2015 i forbindelse med Mobilepay.

Ledelsen i Danske bank varsler en række nye tiltag i løbet af 2015 i forbindelse med Mobilepay. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske Bank har stor succes med Mobilepay, der ved udgangen af 2014 havde mere end 1,9 millioner registrerede brugere i Danmark. Både fysiske forretninger og netbaserede er kommet med på betalingsformen, ligesom mere end 30 kommuner er begyndt at bruge løsningen.

Men det stopper ikke her. Tonny Thierry Andersen, der er bankdirektør for Personal Banking i Danske Bank, siger, at der er mere på vej.

- Vi kommer med en række tiltag i løbet af 2015. Vi øger tilgængeligheden som en af tingene. Og man vil også opleve, at der kommer nyt i Mobilepay-familien, siger Tonny Thierry Andersen til Ritzau Finans.

- Nu har vi lavet det, at man kan handle på nettet uden beløbsgrænser, så man ikke behøver at rive kreditkortet op af lommen men i stedet kan sidde i sofaen og betale der. Men der kommer også en række andre ting, så kunderne kan få løst deres behov, siger han uden at løfte sløret yderligere.

De mange, der er hoppet på Mobilepay-løsningen, har fået transaktionsomfanget til at stige kraftigt. I fjerde kvartal sidste år var den gennemsnitlige daglige transaktionsvolumen på over 30 mio. kr.

Danske Bank overvejede oprindeligt at indføre gebyrer på Mobilepay allerede fra 2013, men de planer blev efterfølgende udskudt til 2016 og er siden blevet helt droppet. Dermed vil det forblive gratis at benytte Mobilepay fremover.

Og bankens topchef Thomas Borgen slog da også fast tirsdag på et pressemøde i Danske Bank i forbindelse med bankens regnskab for fjerde kvartal, at Mobilepay vil blive ved med at være gratis for forbrugerne.

/ritzau/FINANS