Danske Bank vil samle formueforvaltning i én enhed

Kunderne i Danica Pension, Danske Capital og Private Banking skal samles i en enhed, oplyser Danske Bank i forbindelse med offentliggørelsen årsregnskabet.

Foto: Thomas Lekfeldt. Danske Bank samler sin formueforvaltning i én enhed, oplyser banken.
Læs mere
Fold sammen

I fremtiden skal kunderne i Danica Pension, Danske Capital og Private Banking samles ét sted, oplyser Danske Bank i deres årsregnskab.

Det sker i et forsøg på at »styrke vores position yderligere,« skriver banken. Enheden vil være en virkelighed fra 1. april 2016 og vil omfatte kunder fra ovennævnte søsterselskaber.

»Målet er at sikre, at vi er godt rustet til at kapre den forventede vækst på formueforvaltnings-området,« skriver Danske Bank i afsnittet om deres strategi for det kommende år.

»Ved at kombinere tre stærke enheder i én, vil vi være i stand til at sikre et endnu hurtigere svar på vores kunders efterspørgsel,« lyder det videre.

Beslutningen skal sandsynligvis ses i lyset af den stadig hårdere kamp på pensionsområdet, hvor Danica Pension den seneste periode har været udfordret af en offensiv fra både Nordea og PFA, og hvor sidstnævnte har haft stor held med at gå i offensiven med kundekapital i ryggen.