Danske Bank udnævner Jesper Nielsen til direktør

Danske Bank har udnævnt Jesper Nielsen til direktør for Personal Banking og medlem af bankens direktion med virkning fra 1. oktober 2016. Personal Banking omfatter Danske Banks samlede privatkundeforretning i Norden.

Jesper Nielsen, ny direktør for Personal Banking. Fold sammen
Læs mere
Foto: Axel Sch¸tt

Jesper Nielsen afløser Tonny Thierry Andersen, der 1. april i år blev udnævnt til direktør for bankens nye forretningsenhed Wealth Management og siden da også har varetaget jobbet som chef for Personal Banking.

Jesper Nielsen kommer fra en stilling som chef for forretningsudvikling i Personal Banking. Han er 47 år og cand.polit. og har været ansat i Danske Bank siden 1996.

»Personal Banking har de seneste år været igennem en meget positiv udvikling med øget kundetilfredshed og forbedrede finansielle resultater. Som chef for forretningsudvikling har Jesper været en væsentlig drivkraft i den fremgang,« siger den administrerende direktør i Danske Bank, Thomas F. Borgen, om udnævnelsen og uddyber:

»Med sit dybe kendskab til forretningen og sin brede erfaring fra stillinger i ind- og udland er jeg sikker på, at han er den rette til at stå i spidsen for en fortsat positiv udvikling med fokus på, at banken bliver endnu mere kundedrevet, enkel og effektiv.«