Danske Bank henter chef fra BNP Paribas

Danske Bank har været på chefjagt for at finde en afløser til den forhenværende chef for Debt Capital Markets, Bo Wetterstein, der for nylig blev chef for C&I i Danmark.

Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Og nu er der fundet to mand, som skal afløse den forhenværende chef.

Det er Derry Hubbard, der kommer fra BNP Paribas i London, hvor han har været ansat i mere end ti år i forskellige roller - senest som global chef for FIG og SSA Syndicate, og Paul Gregory, som er hentet internt fra en stilling som afdelingsdirektør, hvor han har arbejdet med DCM Origination og high yield bonds. Han har været i Danske Bank siden 2010.

De to skal være Global Co-Heads for Debt Capital Markets, som blandt andet står for udstedelse af stats- og erhvervsobligationer, oplyser banken.

Global chef for Capital Markets i Danske Bank, Jens Petter Olsen, glæder sig over ansættelserne og mener, at kunderne får stor gavn af den ekspertise og erfaring, som de nye chefer bringer med sig.

- Både Paul og Derry har lang erfaring inden for DCM og med deres viden, ekspertise og stærke kunderelationer, er jeg sikker på, at vi kan forsætte det fremragende arbejde, som DCM laver i dag, og bringe endnu mere værdi til vores kunder, siger han i en pressemeddelelse fra banken.

Paul Gregory starter med det samme, mens Derry Hubbard starter i banken til februar.