Danske Bank halter stadig efter på lukrativt område

Det går bedre, men der er stadig et godt stykke vej igen, før Danske Bank kan opfylde topchef Thomas Borgens drøm om at blive den førende inden for corporate finance.

Foto: Nils Meilvang.
Læs mere
Fold sammen

Det står klart i den årlige Prospera-analyse, som Finans har fået indsigt i.

Undersøgelsen tager hvert år temperaturen på formen hos de forskellige aktører inden for corporate finance, og netop Thomas Borgen har tidligere pointeret vigtigheden af, at man ligger godt placeret i Prosperas analyse, som i høj grad bygger på tilkendegivelser fra bankernes egne kunder.

I undersøgelsen rykker Danske Bank to pladser frem i forhold til sidste år og indtager dermed en aktuel 4. plads, når det handler om, hvor tilfredse bankens kunder har været med de opgaver, som banken har løst inden for corporate finance. Dermed lander Danske Bank igen et godt stykke bag Carnegie, der igen i år topper listen efterfulgt af FIH og svenske SEB.

Danmarks største bank kan dog trøste sig med, at den trods alt er gået frem, ligesom man har overhalet ærkerivalen Nordea, der er blevet henvist til en femteplads.

I den mere generelle Prospera-rundspørge, hvor analysehuset spørger bredt til, hvem markedet generelt opfatter som de førende aktører inden for corporate finance, er der også en lille fremgang at spore for Thomas Borgens tropper, der i år går tre pladser frem og ligeledes indtager en 4. plads her.

This template (BMExternalArticleBundle:Content\ExternalArticle:Embedded/small.html.twig) should be overridden!

Også i den del af analysen er det Carnegie, der topper foran amerikanske Goldman Sachs, efterfulgt af Morgan Stanley.