Danske Bank forlænger aftale med posthuse

Der bliver mulighed for at gå i banken på posthusene i mindst to år fremover.

Foto: Morten Stricker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske Bank og Post Danmark forlænger deres samarbejde i to år mere, så man fortsat kan betale regninger samt for Danske Bank-kundernes vedkommende kan hæve og indsætte kontanter på mindst 180 af Post Danmarks posthuse over hele landet, fremgår det af en meddelelse.

Bankens direktør for privatkunder Thomas Mitchell lægger vægt på, at Danske Bank med aftalen fortsat har godt 230 steder i landet, hvor kunderne kan få fysisk bankbetjening.

»Der er fortsat en del danskere, der ikke benytter eller er fortrolige med digitale løsninger, computere eller smartphones. Og dem må vi ikke glemme, selvom de digitale muligheder og antallet af danskere, der bruger dem, stormer frem i disse år,« skriver Thomas Mitchell i meddelelsen.

Danske Bank og Post Danmark har samarbejdet siden 1996 og fortsætter nu frem til udgangen af 2017.

»Vi er helt afhængige af at have et godt samarbejde med en bank for at kunne tilbyde bankydelser på vores posthuse. Derfor er vi glade for at forlænge aftalen med Danske Bank, så vi fortsat kan supplere postservicen med bankekspedition på 180 posthuse landet over,« skriver Troels T. Jensen, chef for Posthuse i Post Danmark, i meddelelsen.