Danske Bank foreslår to nye medlemmer til bestyrelsen

Danske Bank foreslår op til den forestående ordinære generalforsamling at vælge Christian Sagild og Gerrit Zalm ind i bestyrelsen som nye medlemmer.

Det fremgår af indkaldelsen til generalforsamlingen.

- Jeg er overbevist om, at de to foreslåede kandidater med deres respektive erfaringer og kompetencer vil kunne bidrage positivt til bestyrelsen og dermed til Danske Bank.

- Gerrit Zalm vil således kunne bidrage med ledelseserfaring fra både reguleringsmyndigheder og bankvirksomhed, og Christian Sagild har en betydelig erfaring med ledelse af finansiel virksomhed, siger bestyrelsesformand Karsten Dybvad, i indkaldelsen.

Fra den nuværende bestyrelse har Hilde Tonne og Ingrid Bonde meddelt, at de ikke genopstiller til bestyrelsen.

For nogle måneder siden meddelte også Carol Sergeant og Rolv Erik Ryssdal, at de ikke ville søge genvalg til den kommende ordinære generalforsamling.

- Carol Sergeant har imidlertid på bestyrelsens opfordring alligevel indvilget i at søge genvalg og på den måde være med til at sikre kontinuitet i bestyrelsen, står det i indkaldelsen.

Bestyrelsen foreslår således genvalg af Lars-Erik Brenøe, Karsten Dybvad, Jan Thorsgaard Nielsen, Jens Due Olsen og Carol Sergeant.

/ritzau/FINANS