Dansk tilbudsportal er kollapset

Det stormombruste tilbudssite dagensbedste.dk er gået konkurs, fremgår det af oplysninger i Statstidende. Kunder og samarbejdspartnere har længe raset mod siden, der tilsyneladende stoppede med at betale og levere varer for flere dage siden.

Dealsitet dagensbedste.dk er gået konkurs. Siden har de seneste dage har været under hård beskydning fra kunder, som ikke har fået deres varer. Fold sammen
Læs mere

Tilbudssitet dagensbedste.dk er gået kold. Når man trykker sig ind på hjemmesiden, fremgår det i en besked til potentielle kunder, at dealsitet er ramt af tekniske problemer.

Sandheden er dog, at det står langt, langt værre til end blot lidt almindelig knas med teknikken.

Ifølge Statstidende er virksomheden bag siden nemlig under konkursbehandling. Begæringen om konkurs blev modtaget fredag i sidste uge, fremgår det. Til trods for det kunne kunder fortsat bestille varer på sitet helt frem til tirsdag i denne uge. Også på tilbudsportalens Facebook-side har der været aktivitet indtil for ganske nylig.

På anmeldersitet Trustpilot har stribevis af kunder de seneste dage været ved at skumme over af raseri og vrede mod sitet, fordi de ikke har modtaget varer, som har betalt for. Udbrud som »svindelfirma«, »fup og svindel« og  »snyd« går igen adskillige gange i kommentarfelterne fra de mange sure kunder.

I skrivelsen i Statstidende fremgår det, at enhver, der har et krav mod dagensbedste.dk, inden fire uger skal anmelde det til boets kurator.

Tilbudssiden er ejet af serieiværksætter Peter Post Lundsgaard, der tidligere har været direktør for Jubii.dk.