Dansk sushi-succes satser i udlandet

Sushi-kæden har åbnet ni restauranter i Danmark, og nu er det på tide at udvide ambitionerne til andre større europæiske byer.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Londons sushi-restauranter får til næste år selskab af den danske sushi-kæde Sticks'n'Sushi.
 
Kæden har åbnet ni restauranter i Danmark, og nu er det på tide at udvide ambitionerne til andre større europæiske byer. Det skriver dagbladet Børsen.

Til at hjælpe med ekspansionen har kæden fået to nye investorer.

Læs også på evb.dk:

Han lærte os at sige wasabi

Grønt lys til sushibar efdter oprør i købstad

Optræk til sushi-krig i havneby


- Vi har fået to personer ind i virksomheden, der i høj grad repræsenterer meget stor viden om det engelske og det internationale marked. Med de to om bord kombineret med den viden, vi har, synes vi, at vi har et godt match, siger Kim Rahbek Hansen, adm. direktør i Sticks 'n' Sushi til Børsen.
 
Paul O'Farrell og Andreas Karlsson, som de nye investorer hedder, har begge en fortid i toppen af den engelske restaurantkæde Wagamama, der har restauranter spredt ud over hele verden. De to startede i Wagamama, da der kun fandtes to forretninger, hvor kæden i dag kan prale af at have næsten 100.

De er begge stoppet hos den internationale restaurantgigant for at investere i og arbejde for Sticks'n'Sushi.
 
- Når vi ansætter sådan nogle kapaciteter, som vi har gjort, er det ikke, fordi vi vil bruge dem til at lave forretning i Roskilde. Og grunden til, at vi har kunnet tiltrække dygtige folk, er, fordi vi har et internationalt potentiale. Hvis London går godt, ligger byer som Stockholm, Berlin og Hamborg i næste række, siger Kim Rahbek Hansen.