Dansk motorsport-legende åbner online livsstilsbutik

Tom Kristensen, der har vundet Le Mans hele ni gange, åbner ny butik for mænd på nettet.

Le Mans 2016. Kongen af Le Mans, den tidligere 9-dobbelte vinder af det berømte 24-timers løb Tom Kristensen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ni sejre blev det til i et af de mest prestigefyldte racerløb i verden. Men det er ikke nok for den danske motorsportlegende Tom Kristensen, der har vundet 24-timers løbet, Le Mans, ni gange i sin karriere.

Sammen tre andre herrer har han nu åbnet online-modebutikken SpreeGlee, der sælger alt fra Rolex-ure i 100.000 kroner klassen til B&O-udstyr og litteratur. Konceptet er fra mænd til mænd. Bag butikken står den unge tøjmand Victor Nielsen, som oprindeligt fik ideen og siden har fået netop Tom Kristensen med.

»Udgangspunktet har været, at vi gerne vil udvikle et helt nyt livsstilssite for mænd lavet af mænd. Vi har derfor samlet mange af de varer og emner, som interesserer den moderne mand, med god mulighed for at hente inspiration og viden om alt fra arkitektur, mode, penge, fitness, kunst, rejser, biler og så videre,« forklarer Victor Nielsen i en mail.

Holdet bag det nye site rummer den jyske modemand Lars Larsen, der driver Tip Top Fashion i Holstebro og er søn af Ingvard Larsen, som var medstifter af Mr-kæden i 1964, finansmanden Morten Tinggaard og altså forhenværende racerkører Tom Kristensen. Sitet har været to år undervejs og derfor lå overskuddet kun på omtrent 6.000 kroner i 2015. Bruttofortjenesten lå på 608.104 kroner.

»Det er et rigtig stærkt hold, der står bag SpreeGlee, med en god blanding af peroner med viden og kontakter både i og udenfor  modeverdenen. Det er da også en af årsagerne til, at det har været muligt på relativ kort tid at få aftaler med så mange førende designerbrands. Der er både klassiske brands og upcoming brands og mode i alle prisklasser, og vi kan herved appellere til en meget bred mandemålgruppe,« skriver SpreeGlee i en pressemail.