Dansk modesucces solgt til svensk investorselskab

Victor Lindh og Tommy Holte sælger 60 pct. af modesuccesen NN07 til det svenske investeringsselskab Fidelio Capital. Duoen fortsætter som medejere og direktører.

Victor Lindh (tv.) stiftede firmaet i 2007 sammen med Ulrik Pedersen (th.), der nu er ude af selskabet. I 2008 blev Tommy Holte en del af modefirmaet, der siden stiftelsen ikke har oplevet underskud. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

Det skriver Børsen.

Modefirmaet NN07's hovedaktionærer har det seneste halve år ledt efter en finansiel partner, der kan hjælpe med at gennemføre nye planer i NN07.

- Vi har lavet en strategi for de næste fem år, hvor vi gerne vil ekspandere online, udvide vores forhandlernet og for alvor løfte NN07 uden for Skandinavien. For at undgå børnesygdomme på den rejse har vi søgt nogen med kapital og de rette kompetencer, udtaler Victor Lindh til Børsen.

Victor Lindh stiftede firmaet i 2007 sammen med Ulrik Pedersen, der nu er ude af selskabet. I 2008 blev Tommy Holte en del af modefirmaet, der siden stiftelsen ikke har oplevet underskud. Særligt 2014/15 var et godt år med et rekordoverskud på 19,5 mio. kr. efter skat.

Parterne ønsker ikke at oplyse det præcise omfang af handlen, der ligger til et tre-cifret millionbeløb.