Dansk modekonge åbner for salg af del af koncernen

Modemanden Jens Poulsen åbner op for at sælge en del af milliardforretningen DK Company til en kapitalfond.

Arkivfoto: Jens Poulsen, stifter og ejer af DK Company.   Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Skipper

Der er udsigt til store ændringer i tøjkoncernen DK Company.

Koncernens stifter og ejer Jens Poulsen har nemlig hyret Dansk Banks corporate finance-afdeling til at finde en hel eller delvis ejer eller partner til den del af DK Companys forretning, som har hovedsæde i Vejle. Det skriver Dagbladet Børsen.

DK Companys, som blev stiftet i 2001, er blandt andet gennem opkøb af en række kendte mærker som Matinique, Part Two og InWear. Det er dog ikke disse mærker, Jens Poulsen har planer om at sælge fra, men derimod en division i Vejle, som driver mærker, som Blend, Fransa, Ichi og B.Young. Vejle-divisionen er stort set identisk med BTX-Group, som Jens Poulsen overtog en stor del af fra en kapitalfond i 2012.

Og det er netop kapitalfonde, Jens Poulsen ser som den mest oplagte mulige køber af tøjmærkerne i Vejle.

»Der er mange kapitalfonde, som ejer store tøjvirkosmheder, og kapitalfondene viser større interesse i at tale med os end de privatejede selskaber. Men det behøver ikke være en kapitalfond,« siger Jens Poulsen til Børsen.

Jens Poulsen lægger ifølge avisen ikke op til at sælge alle aktier i Vejle-divisionen til en ny ejer, men vil heller ikke afvise, at det kan ske.