Dansk modekoncern vil indtage Sverige

Den store danske modekoncern, DK Company, åbner 35 nye butikker i Sverige og styrker dermed sin position på den anden side af Øresund.

Pressemateriale. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De har allerede H&M, alligevel har danske DK Company Cph, der driver de fire modebrands InWear, Part Two, Soaked in Luxury og Matinique, besluttet sig for, at svenskernes modebehov ikke er stillet. En ny aftale er netop forhandlet på plads mellem den svenske stormagasinkæde Åhléns og danske DK Company Cph.

DK Company Cph er en del af tøjkoncernen DK Company, der allerede at finde i nogle af Åhléns-magasiner. Men i løbet af dette efterår udvider de tilstedeværelsen i det svenske retailunivers og slår dørene op til mere end 35 nye butikker, og i foråret 2017 vil svenskerne kunne finde en række af DK Company's modebrands i ikke mindre end 56 Åhléns-huse over det ganske svenske land.

Og det danske modehus glæder sig til at beklæde svensken:

»Det er med stor glæde, at vi nu kan udbygge det gode partnerskab med Åhléns, der sidste år gav os prisen som Årets Leverandør. Samarbejdet mellem DK Company Cph og Åhléns har gennem de sidste tre år ført til en positiv vækst i et ellers svært marked. Derfor er det oplagt for begge parter at udvide samarbejdet nu, og med Åhléns' målsætning og forstærkede fokus på mode, er vi en oplagt samarbejdspartner, som har en bred brand-portefølje samt et meget stærkt Retail drift-team,« skriver CEO i DK Company Cph, Hans Maasbøl i en pressemeddelelse.

Ud over de fire DK Company Cph brands, indgår også tre andre brands, der ligeledes alle ejes af DK Company, som en del af aftalen med Åhléns.

Fra uldjyderne til europæerne

Ikast-baserede DK Company blev grundlagt i 2001. Det er en af Danmarks største leverandører inden for mode og livsstil og omsatte sidste år for 2,4 milliarder kroner. Sigtet er efter eget udsagn at tilbyde modebaseret værdi for pengene og luksus for mindre, end du finder den andetsteds.

Aftalen med Åhléns indebærer en markant udvidelse i antallet af DK Company Cph brand shop, og fastslår firmaets position og styrke. Ud over Åhléns i Sverige er DK Company Cph på retail-siden også repræsenteret i alle Magasins forretninger i Danmark samt bredt i Gallerie Inno i Belgien.

»Muligheden for at udvide med 35 butikker fordelt over hele Sverige i løbet af ganske få måneder er i sagens natur en større logistisk udfordring. Med effektiv planlægning, og vores mangeårige erfaring med Retail-drift, har vi kunnet løfte opgaven, og står nu klar til at slå dørene op i alle de nye huse med eget personale på plads overalt,« fortæller Vickie Jensen, Retail & Franchise Manager hos DK Company Cph i en pressemeddelelse.

På få år er DK Company vokset til at være en af Danmarks største modevirksomheder, som i dag består af 250 butikker og 20 brands.