Dansk kort træder ud af SAS-ledelse

Det danske medlem af SAS-ledelsen, John Dueholm, træder ud af ledelsen i SAS. (opdateres)

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske næstkommanderende i flyselskabet SAS, John Dueholm, træder nu ud af ledelsen.

I en pressemeddelelse fra SAS hedder det, at 60-årige John Dueholm forlader ledelsen i SAS, men han vil være bestyrelsesformand for Widerøe og Blue 1 indtil foråret 2012. Derudover vil ham også stadig være rådgiver for SASs CEO, Rickard Gustafson.

"Jeg har haft stor fornøjelse af at samarbejde tæt med John, siden jeg begyndte i februar i år. Jeg har haft stor fortjeneste af hans mange års erfaring, og jeg er glad for, at jeg kan få lov til at gøre brug af den erfaring lidt længere," siger Rickard Gustafson, CEO i SAS.Det er en del af en ny ledelsesstruktur, som SAS netop har offentliggjort.

Koncernledelsen vil fremover bestå af CFO og viceadministrerende direktør Göran Jansson, viceadministrerende direktør Henriette Fenger Ellekrog med ansvar for HR & Kommunikation, Flemming Jensen med ansvar for Operations og Benny Zakrisson med ansvar for Infrastruktur, samt chefjurist Mats Lönnkvist.John Dueholm er kendt som en særdeles flittig og velforberedt leder, der har skabt resultater i koncernen. Han trådte for første gang ind ad døren til SAS i 1990 som vicedirektør for SAS Data.