Dansk konkurrent til Just-Eat satser på Holland

Holdet bag Hungry.dk er sultent efter nye markeder og har nu valgt at åbne dørene i Holland.

Efter lanceringen af Hungry.dk i Irland er turen nu kommet til Holland. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den kendte hollandske ristaffel kan være godt på vej til at få hjul. I hvert fald melder den danske madudbringningstjeneste Hungry sig klar til at åbne forretning i det folkerige Benelux-land.

Hungry Group er en konkurrent til tjenesten Just-Eat, og den er da også etableret af et hold, der netop havde baggrund i det danskudviklede udbringningskoncept, som i dag er en børsnoteret engelsk koncern. Baggrunden for etableringen af Aarhus-virksomheden Hungry i 2013 var da også et ønske på markedet om konkurrence til den dominerende Just-Eat.

Ud over den danske del af forretningen er Hungry også etableret Irland. Nu kommer Holland så også på visitkortet, og det er ikke uden årsag, at valget er faldet på netop den destination, forklarer virksomhedens stifter Morten Larsen i en skriftlig kommentar.

»Potentialet i Holland er meget stort, og vi investerer adskillige millioner euro i Hungry.nl. Vi tror på, at vores koncept passer perfekt til markedet,« siger han.

Han betegner markedet for online-madbestilling i Holland som »modent«. Der er over 5.000 lokale takeaway-restaurater, og de er allerede vant til at tage imod ordrer via nettet.

Derudover fremhæver han, at det i dag 50 mand store Hungry-team er ved at opbygge den fornødne knowhow til at tackle en international udrulning.

»Vi er ved at blive rigtig gode til at etablere os på nye markeder, så det tager os ikke lang tid at forberede og lancere. Restauranterne i Holland har taget fantastisk godt imod os, så vi ser rigtig meget frem til at åbne,« siger Morten Larsen.