Dansk iværksætter opruster med erfarne erhvervsfolk

Den danske startup, der gør sig i serverbaserede dokumentstandarder, booster både bestyrelse og direktion.

Partner og administrerende direktør Christian Lund i Templafy regner med, at de ny kræfter blandt andet kommer til at fokusere på yderligere international vækst. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Skovbjerg Fogh

Sidste års kapitalindskud på 12 millioner kroner bliver nu fulgt op at en oprustning blandt de ledende kræfter i danske Templafy.

Den fremadstormende startup-virksomhed får fremover den tidligere TDC-mand Jakob Ekkelund som driftsdirektør, COO, mens bestyrelsen bliver beriget med Columbus IT Partner-medstifteren Lars Andersen.

Templafys koncept er at holde styr på en virksomheds dokumentstandarder, også kaldet templates, og sørge for kompatibilitet på tværs af digitale platforme. I takt med den stigende digitalisering er behovet for oprydning og kontrol blevet større - det blandt andet for at sørge for, at der ikke opstår juridiske problemer i en virksomhed.

Den idé er ved at få vinger, og den danske virksomhed, der har partner og administrerende direktør Christian Lund i spidsen, regner med, at den nye COO, blandt andet kommer til at fokusere på yderligere international vækst.

»Vi er både glade og stolte over, at vi formår at tiltrække så tung en profil som Jakob. Hans rolle bliver at sparre med resten af ledelsen på forretningsstrategien, holde vores kompetencer og mål i stram snor, samtidig med en eksplosiv vækst. Og så kommer han selvfølgelig til at spille en nøglerolle i at rejse yderligere kapital til vores fortsatte internationale ekspansion,« siger Christian Lund i en skriftlig kommentar.